Steenbrugge warmtepomp nieuwbouw

Nieuwbouw Steenbrugge met de HydroTop in Deventer

Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land is een heerlijke woonplek verrezen. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen.

Het ziet er uit als een organisch gegroeid dorp met pleintjes en hofjes, een oude ambtswoning, kloosterwoningen en een voormalige school. Maar dan wel helemaal klaar voor de toekomst! Een deel van de woningen uit de eerste fase is daarom ook uitgerust met de HydroTop.

HydroTop Steenbrugge

In deze video van vorig jaar kan je zien hoe deze HydroTops aangebracht worden. Hiervoor werkt HydroTopWorks met ervaren kraanmachinisten vanwege het precisie werk en eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de plaatsing.

De HydroTop neemt weinig ruimte in beslag en integreert naadloos in het dak van de woning. De HydroTops zijn uitgerust met Panasonic warmtepompen. De wijk Steenbrugge is ontwikkeld door Van Wijnen en BPD Gebiedsontwikkeling. Het installatiewerk is verzorgd door de Van Dam Groep installatiebedrijven service en onderhoud.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!