Panasonic

Panasonic warmtepomp

Het bedrijf Panasonic richt zich op het creëren van ‘A Better Life, A Better World’ en draagt onafgebroken bij aan de evolutie van de samenleving en het geluk van mensen over de hele wereld. Dit merk biedt een brede reeks oplossingen om van uw woning een prettigere plek om te leven maken. Panasonic levert de juiste oplossing voor verwarming, koeling, de productie van warm water en ventilatie in iedere soort woning.

De merknaam werd opgericht in 1955 en voor het eerst gebruikt als een merk voor luidsprekers. Het is een combinatie van de woorden, “Pan”, en “Sonic”, en betekent het volgende: ”Brengen van geluid dat wordt gecreëerd door ons bedrijf”. Sinds 2008 wordt het gebruikt als het corporate merk om het bedrijf, de producten en diensten te vertegenwoordigen.

Waarom voor Panasonic kiezen?

Er zijn vier redenen om voor de producten van Panasonic te kiezen:

  • Panasonic heeft de meest toepasbare warmtepomp in de vorm van de Panasonic Bi-Bloc en is een passende oplossing voor iedere situatie
  • Geld- en energiebesparing, de nieuwe technologie biedt een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Daarbij zijn de onderhoudskosten een stuk lager in vergelijking met een cv ketel.
  • Geen hybride, maar all electric. De investering terugverdienen door te besparen op de gebruikskosten. Gas wordt jaarlijks duurder.
  • Meerdere systemen beschikbaar (3 tot 16kW) zodat er altijd een oplossing is voor uw thuissituatie. Daarbij behoudt u comfort en hoeven er geen concessies plaats te vinden.

Samenwerking tussen Panasonic en DHPS

DHPS is officieel erkend importeur en distribiteur van Panasonic. Veel van onze warmtepompen zijn hier een product van. DHPS werkt enkel met gerenommeerde merken om op die manier de kwaliteit van onze producten te garanderen en de klant te voorzien van een kwalitatieve oplossing. Bekijk al onze producten van dit merk op deze pagina! Vragen? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek!