HydroTopWorks

Warmtepomp op dak

HydroTopWorks biedt prefab warmtepomp oplossingen voor seriematige toepassing. Oplossingen voor bestaande en nieuwbouw. Waar bouw en installatietechniek, uiterlijk en gebruiksgemak integraal samen gaan.

DHPS is in de markt mede bekend door de duurzame dakoplossing die wij bieden in de vorm van een HydroTop dakinbouw en HydroCap dakopbouw. Doordat de buitenunit in/op het dak geplaatst wordt, wordt de geluidsdruk naar buren ingeperkt. Dit voorkomt bijvoorbeeld eventuele overlast. Geluid is met de nieuwe wet- en regelgeving een belangrijke factor geworden in warmtepomp-land.

Producten van HydroTopWorks

Zoals eerder benoemd biedt HTW duurzame dakoplossingen in de vorm van verschillende producten. Deze productlijn bestaat uit de HydroTop, HydroCap en HydroWall. DHPS levert zelf enkel nog de HydroTop en HydroCap. De Top is geïntegreerd in het dak en de Cap is geïntegreerd op het dak. De HydroCap kenmerkt zich door een fraaie schoorsteenkap aan de buitenzijde. Om die reden is de warmtepomp niet herkenbaar. Meer weten over deze producten? Bekijk de productpagina’s of neem contact met ons op!

Roel Verheul

Uw specialist bij DHPS: Roel Verheul

Wilt u meer weten over onze warmtepomp-oplossingen? Advies op maat voor uw project? Sparren met een product specialist? Onze adviseurs staan voor u klaar. Stuur een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!