Projectontwikkelaars van DHPS

Projectontwikkelaars en Aannemers

De grote woningbouwopgave, de opwarming van de aarde en de ambities van het Klimaatakkoord vragen om een andere manier van ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. Snel, efficiënt en duurzaam.

Duurzaam ontwikkelen

Duurzaam ontwikkelen is een andere manier van denken en werken. De urgentie is groot, zo ook de mogelijkheden om daar iets mee te doen. Duurzaam is geen label die je op een project plakt. Om duurzaam te kunnen ontwikkelen moet je direct vanaf de conceptfase (projectontwikkelaars) in het ontwerpproces aan de slag met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Wij stappen graag in als samenwerkingspartner met onze product specialist Gert Jongsma. Hij adviseert en rekent de mogelijkheden uit voor plaatsing van onze warmtepomp dak oplossingen. Onze adviseurs en product specialist geven regelmatig presentaties en trainingen bij bouwgroepen.

Direct contact opnemen

Wilt u direct in contact komen met onze experts? Bel ons!

Bewoners

Met het einddoel om de bewoners de beste oplossing aan te bieden waarbij ze niet alleen het comfort ervaren, maar ook de energierekening aanzienlijk lager is. Het wooncomfort blijft hoog, maar het woongevoel verandert wel. Het voelt toch een stuk beter als je weet dat je elke dag opnieuw bijdraagt aan een beter milieu en een schoner woonklimaat?!

Ambities

De ambities op het gebied van duurzaamheid moet niet alleen gericht zijn op het realiseren van energiezuinige gebouwen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen in de openbare inrichting. Duurzaam gaat over toekomstgericht ontwikkelen. En comfortabel wonen met gebruik van schone energie. Over wijken waar woningen hun waarde behouden. En over honderd jaar nog evenveel aantrekkingskracht hebben

Duurzame dak oplossingen

Met onze geïntegreerde oplossing in het dak, die voldoet aan de geluidseisen conform wet- en regelgeving, werken we op een esthetische manier het buitendeel van een warmtepomp weg. Het is een duurzaam product, energie besparend vanuit een bestaande lucht water pomp techniek. Deze oplossing is geschikt voor bestaande en nieuwbouw. Wij werken alleen met A+++ warmtepompen.

Voor verdere toelichting op onze duurzame dak oplossingen komen wij graag in gesprek.

Bezoek ook onze speciaal hiervoor ingerichte pagina duurzame dak oplossingen!

Duurzame energie is een kwestie van blijven innoveren

Nederland moet van het gas af. Dat is een feit. Toch zul je Wilhard Oldengarm opvallend genoeg niet horen beweren dat Nederland in 2050 volledig ‘aan de warmtepomp’ zit.

Technologie om de luchtkwaliteit in het onderwijs te verbeteren

Een innovatieve technologie die de luchtkwaliteit in onderwijsinstellingen kan helpen verbeteren: Panasonic nanoe™ X. Nanoe™ X- technologie. Een goede oplossing voor o.a. klaslokalen.

Corporaties zien verduurzaming als onderdeel van maatschappelijke taak

In het rapport ‘Marktonderzoek Verduurzaming Warmtevoorziening’ staan de resultaten van een onderzoek dat econic onder zestig Nederlandse corporaties heeft verricht.