Man,And,Woman,With,Child,Standing,Inside,Apartment,Building,Under

Projectontwikkelaars en Aannemers

Verwerk duurzaamheid én kwaliteit in hoogwaardige projecten als projectontwikkelaar of aannemer. Op deze manier creëert u woningen en gebouwen die waarde in de toekomst behouden. Meestal is het namelijk de meest efficiënte optie om dit tijdens de bouw te plaatsen. 

De beste oplossing bieden aan de klant als projectontwikkelaar of aannemer

Toekomstgericht ontwikkelen met gebruik van milieuvriendelijke materialen. Als projectontwikkelaar wilt u de beste oplossing bieden aan de klant. Denk aan een hoog wooncomfort met bijdrage aan een beter milieu. Duurzaam én toekomstgericht ontwikkelen betreft het ontwikkelen van wijken waar woningen waarde behouden en over een aantal jaar nog steeds aantrekkelijk zijn. 

Ruim assortiment producten en oplossingen

Voor ieder project zijn er passende oplossingen van verschillende merken. DHPS is warmtepompexpert, voor het verwarmen, koelen en prefab oplossingen. Daarom beschikken wij over verschillende soorten producten en oplossingen. Op deze manier kunt u als projectontwikkelaar of aannemer altijd de gepaste oplossing bieden aan de klant. 

Dit zijn een paar voorbeelden, u kunt hier alle producten bekijken. Mocht u nog vragen hebben of advies voor een specifieke situatie willen ontvangen, kunt u altijd contact opnemen. Onze productspecialist helpt u graag verder en berekent de mogelijkheden voor de plaatsing voor u uit. 

Direct contact opnemen

Wilt u direct in contact komen met onze experts? Bel ons!

Optimaal wooncomfort met moderne oplossingen

Vele duurzame toepassingen zijn enkel efficiënt te plaatsen gedurende de bouw. Dat is waar uw taak als aannemer of projectontwikkelaar een belangrijke rol speelt. Mocht de plaatsing van warmteoplossingen momenteel, bijvoorbeeld vanuit budgettaire redenen, niet mogelijk zijn kan het verstandig zijn om het alsnog mee te nemen in het ontwerp. Zo kan de warmtepomp oplossing in de toekomst alsnog makkelijk toegepast worden. Deze moderne oplossingen van hoge kwaliteit zorgen voor comfort, gebruiksgemak en woonplezier. 

Met zekerheid voldoen aan de geluidsnormen

Als projectontwikkelaar of aannemer wilt u zich zo min mogelijk bezighouden met de technische aspecten zoals de geluidsnormen. Daar denken wij graag over mee. De Hydrotop Work van DHPS zal u bijvoorbeeld veel tijd schelen. U hoeft namelijk geen berekeningen aan te leveren dat er wordt voldaan aan geluidsnormen bij gebruik van deze warmtepomp. Dit komt door de goedkeuring dat er wordt voldaan aan de geluidsnormen van Bureau Controle Registratie Gelijkwaardigheid (BCRG). 

Merken bij DHPS

Om topkwaliteit te waarborgen wordt er enkel met gerenommeerde merken gewerkt. Daarbij zijn wij officieel distribiteur van Qvantum en hebben wij patent op de duurzame dak oplossingen van Hydrotop Works. Om kwaliteit voorop te zetten, kan de beste oplossing voor de ruimte worden gewaarborgd. Enkele andere merken waar mee wordt gewerkt zijn: 

Door de samenwerking met deze topkwaliteit merken, kan DHPS een jarenlange én zorgeloze werking van de warmteoplossing garanderen.  

Trainingen bij DHPS

Mocht u als projectontwikkelaar of aannemer eerst meer willen weten over de warmteoplossingen en de toepassing in projecten kunt u een training volgen. DHPS biedt trainingen aan om u op de hoogte te brengen van alle kennis én technische informatie om een compleet verwarmingssysteem aan te bieden. 

Zo gaan wij te werk

Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen. Onze productspecialist zal u vervolgens verder adviseren met technische kennis waar nodig. Bijvoorbeeld bij vragen welke oplossing passend is of hoe het product het beste geplaatst kan worden. Onze innovatieve werkwijze zorgt voor gemak en bespaart u kosten. Mocht u de benodigde kennis of capaciteit momenteel niet in huis hebben om het systeem te installeren, kunt u ook (een deel van) het installatiewerk uitbesteden aan DHPS. Neem contact op of vraag een offerte aan! 

Duurzame energie is een kwestie van blijven innoveren

Nederland moet van het gas af. Dat is een feit. Toch zul je Wilhard Oldengarm opvallend genoeg niet horen beweren dat Nederland in 2050 volledig ‘aan de warmtepomp’ zit.

DHPS als partner van BlauwZaam voor de meest duurzame regio van Nederland

BlauwZaam ontplooit activiteiten om de meest duurzame regio van Nederland te ontwikkelen. DHPS sluit zich hier als partner graag bij aan!

Open Energiedag op 17 september: kom kijken bij HydroTopWorks!

Tijdens de Open Energiedag kan iedereen zelf komen kijken en ervaren hoe de energietransitie werkt. Op tientallen locaties door heel Nederland zetten producenten de deuren open.