Schiewerf Rotterdam

Schiewerf Rotterdam voorzien van Panasonic warmtepompen en 13 HydroCaps HCM

De plek waar jarenlang de oude Rotterdamsche Marmer Industrie haar standplaats vond, wordt binnenkort getransformeerd tot een groen leefgebied met een authentieke allure. De Schiewerf is ideaal voor jonge gezinnen, water- en natuurliefhebbers en levensgenieters. Zij die van drukte en vertier houden, maar terug willen trekken in een rustige omgeving.

De Schiewerf telt 39 grondgebonden royale woningen van 150 tot 185 m2 groot. Hiervan zijn 18 woningen gesitueerd aan de Zestienhovensekade en 21 woningen aan het vaarwater van de Rotterdamse Schie. De 39 woningen zijn onderverdeeld in drie verschillende woningtypes en twee specials, wat zorgt voor een ruime keuzevrijheid.

Aannemer: De Groot Bouw

Installateur: Luijten

Aantal woningen: 39

Type woningen: Rijtjeswoningen

Wij hebben 13 Hydrocaps HCM mogen leveren en voor alle woningen Panasonic warmtepompen. Alle buitendelen kunnen op de manier op het dak (plat dak en voor de 13 woningen met een schuin dak hebben wij een HCM geplaatst)

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over dit project? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld één van onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder!