Hydrotop, de persoonlijke keuze van de bewoner

Aandacht voor ontwerp en geluidshinder, met op maat gemaakte oplossing.

Anticiperen op duurzame toepassingen voorafgaand aan de bouw, een totaaloplossing voor duurzaam wonen. Zo zorgt u ervoor dat er hoge kwaliteit wordt opgeleverd voor comfort, gebruiksgemak en woonplezier.
Een grote uitdaging voor een als architect kan liggen bij de inrichting van een technische ruimte. Daar denken wij graag over mee. Dankzij de goedkeuring van de Hydrotop van DHPS door het Bureau Controle Registratie Gelijkwaardigheid (BCRG) toont u zonder berekeningen aan dat er wordt voldaan aan geluidsnormen. De uitvoering is echter minstens zo belangrijk als het ontwerp, dat begrijpen wij als geen ander. Een duurzame woning op papier is fantastisch, maar het eindresultaat valt of staat bij een zorgvuldig bouwproces. Daarom adviseren wij graag in de keuzes vooraf, zo ook bij deze bouw in Hardinxveld-Giessendam.

Samen bouwen

In Hardinxveld-Giessendam, heeft Cor den Boer, naar ontwerp van architect Bongers samen met zijn zoon een huis laten bouwen.
Wij hebben voor deze woning meegedacht in het ontwerp voor de installateur en voor de eindgebruiker. Otter installatie  was niet bekend met de Panasonic producten en onze HydroTop.

De bewoner, Cor den Boer, heeft onze warmtepompoplossing, de Hydrotop, zelf gevonden in zijn online zoektocht naar een duurzame warmtepompoplossing en had een grote wens om onze oplossing toe te passen. DHPS heeft de installateur geholpen van het ontwerp tot de inbedrijfsname en bij de oplevering.
“Ik heb gekozen voor de Hydrotop oplossing omdat ik graag met ondernemers uit de omgeving werk, maar ook omdat dat de perfecte oplossing voor dit huis was. Als ik een andere warmtepomp zou kiezen, dan zou dat betekenen dat hij in de tuin moet staan, de buitenunit, waar je dan een geluidsdichte kast omheen moet maken wegens de wettelijke eisen. En de kosten voor de Hydrotop zijn ook een pluspunt. De Hydrotop bevalt goed, na het in dienst stellen konden we het gelijk merken aan alle ruimtes die behaaglijk warm werden, met weinig stroomkosten.” aldus de enthousiaste bewoner.

Wil je meekijken hoe deze woningen van ontwerp tot bouw tot stand is gekomen? Dat kan! Bewoner, Cor den Boer heeft hiervoor zelf een website ontworpen, bekijk deze via deze link.

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer weten over dit project? Of heeft u vagen over de Hydrotop?  Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! 

Roel Verheul

Uw specialist bij DHPS: Roel

Advies op maat voor uw project? Sparren met een productspecialist? Onze adviseurs staan voor u klaar. Stuur een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

De stille warmtepompen van DHPS: De oplossing voor geluidsoverlast in drukke stadscentra

De stille warmtepompen van DHPS: De oplossing voor geluidsoverlast in drukke stadscentra Duurzaamheid en energie-efficiëntie worden steeds belangrijker en staan bovenaan de wensenlijst bij nieuwbouw en renovatie van woningen. Warmtepompen…

Hoofdpodium voor onze HydroTop

Hoofdpodium voor onze HydroTop Wilhard Oldengram stond samen met Roel Verheul op het hoofdpodium als gastsprekers. ZIE 2024, dat op 4 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvond,…

Panasonic – Win een Oranje arrangement!

Win een Oranje arrangement! Wie droomt er nu niet van: Een wedstrijd van onze Oranje Leeuwen bijwonen tijdens hét voetbalevenement van dit jaar in Duitsland. Bestel voor minimaal 10.000 euro…