Projectfoto Kastanjetuin in Zwolle

Nieuwbouw Kastanjetuin in Zwolle met HydroTop

In de groenzone van de Oude Wetering, nabij het winkelcentrum van Stadshagen, ontwikkelt Ter Steege Bouw Vastgoed een uniek nieuwbouwproject (kastanjetuin) met 2 twee-onder-een-kapwoningen, 16 brede rijwoningen, 11 huurwoningen en 21 zorgappartementen. Een buitenkans voor wie zoekt naar een fijn huis op een rustige, groene plek. Waar buren omkijken naar elkaar en je samen oog hebt voor de leefomgeving. Waar kinderen veilig opgroeien en je comfortabel oud kunt worden.

Foto Project Kastanjetuin

Loohuis Installatietechnieken Apeldoorn verzorgt in opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed in Zwolle verschillende technische installaties. Het betreffen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor de nieuwbouw van de 21 appartementen, 11 huurwoningen en 18 koopwoningen.

De appartementen en huurwoningen worden voorzien van PV-panelen volgens EPC 0.0 en worden voorzien van een Inventum Ecolution Modulair ventilatie warmtepomp.

De koopwoningen zijn voorzien van een Panasonic all-in-one warmtepompinstallatie waarbij het buitendeel is geïntegreerd in een Hydrotop in-dak behuizing welke voldoet aan de meest recente geluidseisen.

Foto van het Kastanjelaan Zwolle project

Op dit moment zijn de werkzaamheden voor de voormontage van alle installatievoorziening in volle gang. Een gedeelte van de vloerverwarming en PV-panelen is reeds aangebracht.

Een mooi project waarbij wederom vele duurzame installaties samenkomen!

 

Bekijk hier het project in zijn geheel op de website van de Woonfabriek Zwolle.