Wamtepomp installatie

DHPS warmtepomp installatie in nieuwbouwwijk Almere

Panasonic als warmtepomp

Voor een nieuwbouwwijk in Almere koos DHPS in samenwerking met Dura Vermeer en van Dam voor de warmtepompen van Panasonic. De HydroCap dakopbouw warmtepomp is als het ware een schoorsteen die op het dak staat en esthetisch fraai is weggewerkt. Ook qua geluid doen de Panasonic units het natuurlijk erg goed. Het product is uitermate geschikt voor de woningbouw. Bekijk de video om een beeld te krijgen van dit project!

 

HydroTop: De perfecte oplossing!

De combinatie wordt, alsof het een dakraam is, via een opening in het dak op zolder geplaatst. Het gedeelte dat energie uit de buitenlucht wint, steekt circa 15 centimeter boven de dakbedekking uit. Indien gewenst kan de afdekkap in een kleur worden gespoten waardoor deze bijna volledig wegvalt tegen de ondergrond. De HydroTop is verkrijgbaar in vier varianten: een 1-fase toestel met een verwarmingscapaciteit van 3kW, 5kW, 7kW en 9kW.

De HydroTop wordt op maat gemaakt!

Het grote voordeel van de HydroTop warmtepomp is dat je deze op zo goed als ieder schuin dak kunt toepassen. Het zij in een bestaand plan of in een nieuwbouwproject.  De HydroTop neemt weinig ruimte in beslag en integreert naadloos in het dak van de woning. De warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht, waarbij de buitenunit is ingebouwd en de binnenunit zo dicht mogelijk bij de HydroTop wordt geplaatst.