De Rokerij, duurzame bouw in Hardinxveld-Giessendam

De Rokerij, duurzame bouw in Hardinxveld-Giessendam

De woningen en appartementen binnen ‘De Rokerij’ worden duurzaam en toekomstgericht gerealiseerd.

Dit werd in 2019 al benoemd op de projectwebsite van De Rokerij.

Wij mogen met gepaste trots vertellen dat wij voor Van Hoften 25 woningen in dit project mogen voorzien van een HydroTop met een Panasonic warmtepomp.

Dit nieuwbouwproject in Hardinxveld-Giessendam is op deze manier ook direct een lokale samenwerking geworden met aannemer Blokland, installateur Van Hoften en DHPS. Alle drie gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.

HydroTop dakinbouw oplossing DHPS

Wonen in ‘De Rokerij’

Seriematige éénsgezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en appartementen. Een gevarieerd aanbod, allemaal binnen één project. Het sprekende ontwerp is eigentijds en industrieel met de charme van vroeger.

Met verschillende voorzieningen op loopafstand, dichtbij de dorpskern van Boven-Hardinxveld is het een fijne woonlocatie. Daarnaast is het verbluffende uitzicht op de rivier De Merwede één van de echte eye-catchers. Naar ontwerp van Van Es architecten.

Ontwerp, impressies & stedenbouwkundig

U kijkt naar de nieuwe impressies van ‘De Rokerij’, een fraai ontwerp wat in samenwerking met de architect, stedenbouwkundige en de Gemeente Hardinxveld-Giessendam tot stand is gekomen.

Zowel de woningen als de appartementen zijn ontworpen met een industrieel karakter. In het ontwerp is ook het historische verleden terug te zien, waarbij de projectlocatie vroeger diende als buitendijkse werf. Het openbare gebied maakt een belangrijk onderdeel uit van de projectlocatie. Door groenvoorzieningen terug te laten komen in het geheel heeft het een vriendelijke uitstraling.

Bron: WonenindeRokerij

De Rokerij Hardinxveld-Giessendam