Projecten

Hier vindt u een aantal projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

Duurzaam wonen in de Bilgaard Leeuwarden

Wil je wonen waar je de ruimte hebt? In je huis en eromheen? Dan is Kallisto een heel mooi project. Er worden 42 appartementen en 30 eengezinswoningen gebouwd. Ruime woningen in een ruime wijk met licht, lucht en water.

Nieuwbouw Steenbrugge met de HydroTop in Deventer

Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen.

Cube house pilot in de gemeente Uithoorn

Een woning die speciaal is ontwikkeld voor starters op de woningmarkt. Binnen project Rietkraag III in de gemeente Uithoorn komen in een pilot project twee vier-onder-een kap Cube House woningen.

Nieuwbouw Kastanjetuin in Zwolle met HydroTop

In de groenzone van de Oude Wetering ontwikkelt Ter Steege Bouw Vastgoed een uniek nieuwbouwproject (kastanjetuin) met 2 twee-onder-een-kapwoningen, 16 brede rijwoningen, 11 huurwoningen en 21 zorgappartementen.

44 Woningen in Twello voorzien van de HydroTop

44 stuks woningen in Twello zijn voorzien met een HydroTop prefab indak warmtepomp oplossing. Inmiddels zijn de eerste woningen al bewoond en genieten bewoners van het prachtige eindresultaat.

DHPS warmtepomp installatie in nieuwbouwwijk Almere

Voor een nieuwbouwwijk in Almere koos DHPS in samenwerking met Dura Vermeer en van Dam voor de warmtepompen van Panasonic. Gezamenlijk is er een installatie neergezet voor een tevreden eindgebruiker…

90 NOM woningen op ’t Getfert te Enschede

De 90 nul-op-de-meter (NOM) woningen hebben typische Tuindorpse kwaliteiten, zoals detailleringen in metselwerk, dakranden, kozijnen en dakkapellen. Daarnaast is er ook aandacht voor groen in de wijk.

160 Woningen Wikselaare eng in Voorthuizen met HydroCap

In een succesvolle samenwerking tussen de gemeente Barneveld, woningstichting Barneveld en De Bunte Vastgoed Oost is nieuwbouwwijk de Wikselaarse Eng ontwikkeld. De wijk bestaat uit 156 woningen in diverse woningtypologieën…

33 plus op de meter woningen in Voorhout met hydrotop

33 plus op de meter woningen in Voorhout met hydrotop Hoe het allemaal begon… In Voorhout staan in de nieuwe wijk Hooghkamer 33 Plus-op-de-Meter-woningen(POM) die meer energie opleveren dan verbruiken.…

Woning & kantoor in Amstelveen met 3x Panasonic 16kW T-CAP

Woning & kantoor in Amstelveen met 3x Panasonic 16kW T-CAP Hoe het allemaal begon… In Amstelveen een woonhuis annex kantoor van 900m2 voorzien van 3x Panasonic 16kW T-CAP met 600…