Projecten

Het aardgasvrij maken van een bedrijfspand. De verbouwing van een monumentale boerderij. De nieuwbouw van luxe appartementen. Duurzame koeling en verwarming voor een Amsterdams hotel. DHPS tekent voor gedegen advies, de beste producten en vakkundige installatie van de nieuwste en meest duurzame warmtepompsystemen. Dat doen we met veel plezier en in nauwe samenwerking met bouwers, ontwikkelaars, architecten en installateurs in heel Nederland.

Particuliere warmtepomp installatie

Ook onze collega’s denken natuurlijk na over energiezuinige oplossingen. Wij hebben dan ook onlangs een Panasonic warmtepomp geïnstalleerd bij onze collega thuis. Lees in dit artikel meer over de keuze voor een warmtepompinstallatie!

4 Boerderijwoningen in Vathorst

Onlangs hebben wij als DHPS een project mogen opleveren in Vathorst. Dit project was in opdracht van installatiebedrijf TI van de Kamp. Wij hebben hier 4 boerderijwoningen voorzien van een compleet functionerende warmte installatie. Lees meer over dit project!

De Rokerij, duurzame bouw in Hardinxveld-Giessendam

Wij mogen met gepaste trots vertellen dat wij voor Van Hoften 25 woningen in dit project mogen voorzien van een HydroTop met een Panasonic warmtepomp. Lees meer over dit project!

Van kantoorpand naar duurzaam appartementencomplex

Er is steeds meer leegstand van kantoorpanden en steeds meer behoefte aan woningen. Door kantoorpanden om te zetten in appartementencomplexen kan dit een deel van de oplossing van het probleem zijn.

Duurzaam wonen in de Bilgaard Leeuwarden

Wil je wonen waar je de ruimte hebt? In je huis en eromheen? Dan is Kallisto een heel mooi project. Er worden 42 appartementen en 30 eengezinswoningen gebouwd. Ruime woningen in een ruime wijk met licht, lucht en water.

Nieuwbouw Steenbrugge met de HydroTop in Deventer

Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen.

Cube house pilot in de gemeente Uithoorn

Een woning die speciaal is ontwikkeld voor starters op de woningmarkt. Binnen project Rietkraag III in de gemeente Uithoorn komen in een pilot project twee vier-onder-een kap Cube House woningen.

Nieuwbouw Kastanjetuin in Zwolle met HydroTop

In de groenzone van de Oude Wetering ontwikkelt Ter Steege Bouw Vastgoed een uniek nieuwbouwproject (kastanjetuin) met 2 twee-onder-een-kapwoningen, 16 brede rijwoningen, 11 huurwoningen en 21 zorgappartementen.

44 Woningen in Twello voorzien van de HydroTop

44 stuks woningen in Twello zijn voorzien met een HydroTop prefab indak warmtepomp oplossing. Inmiddels zijn de eerste woningen al bewoond en genieten bewoners van het prachtige eindresultaat.

DHPS warmtepomp installatie in nieuwbouwwijk Almere

Voor een nieuwbouwwijk in Almere koos DHPS in samenwerking met Dura Vermeer en van Dam voor de warmtepompen van Panasonic. Gezamenlijk is er een installatie neergezet voor een tevreden eindgebruiker…