Foto van de HydroTop bij een project in Twello

44 Woningen in Twello voorzien van de HydroTop

Nieuwbouw woningen in Twello

44 stuks woningen in Twello zijn voorzien met een HydroTop prefab indak warmtepomp oplossing. Inmiddels zijn de eerste woningen al bewoond en genieten bewoners van het prachtige eindresultaat. Dit duurzame project van de HydroTop in Twello is tot stand gekomen in samenwerking met Nikkels bouwbedrijfLoohuis Installatietechnieken Almelo BV en HydroTopWorks.

Afbeelding van het HydroTop project in Twello

HydroTop in Twello

De combinatie wordt via een opening in het dak op zolder geplaatst en is te vergelijken met een dakraam. Het gedeelte/onderdeel dat energie uit de buitenlucht wint, steekt circa 15 centimeter boven de dakbedekking uit. Indien gewenst kan de afdekkap in een kleur worden gespoten waardoor deze bijna volledig wegvalt tegen de ondergrond. Dit resulteert vervolgens in een een mooiere uitstraling. Onze HydroTop is verkrijgbaar in vier varianten: een 1-fase met een verwarmingscapaciteit van 3kW, 5kW, 7kW en 9kW. Bij dit project is voor een warmtepomp van Panasonic gekozen. Bekijk het product of neem bij vragen direct contact met ons op!

Foto van de oplevering van een project in Twello

Op maat gemaakt!

Het grote voordeel van een HydroTop warmtepomp is dat je deze op zo goed als ieder schuin dak kunt plaatsen. Dit kan in zowel een bestaand plan, als in een nieuwbouwwijk.  De HydroTop neemt weinig ruimte in beslag en en is naadloos in het dak van de woning te integreren. De warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. De buitenunit is ingebouwd en de binnenunit plaatst men op een zo dicht mogelijke afstand van de HydroTop. Heb je nog specifieke vragen over dit project (HydroTop in Twello)? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer weten over dit project? Heeft u vagen over de HydroTop of Panasonic warmtepompen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! 

Roel Verheul

Uw specialist bij DHPS: Roel

Advies op maat voor uw project? Sparren met een productspecialist? Onze adviseurs staan voor u klaar. Stuur een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

De stilste warmtepomp van Nederland

De stilste warmtepomp van Nederland De Kronoterm Adapt is op dit moment de stilste warmtepomp van Nederland. Door de massa van het toestel en het behuizingsontwerp is de Kronoterm Adapt…

BCRG kwaliteitsverklaringen voor de Panasonic Aquarea K-serie

BCRG kwaliteitsverklaringen voor de Panasonic Aquarea K-serie Het onafhankelijke College van BCRG heeft de kwaliteitsverklaringen van de Panasonic Aquarea K-serie Bi-Bloc en All-in-One lucht-water warmtepompen opgenomen in de database. De…

Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast?

Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast? Maakt een warmtepomp geluid? Ja, geen enkele warmtepomp is volledig stil. Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast? ‘Wij zijn er van overtuigd dat een warmtepomp nooit geluidsoverlast hoeft…