Projecten

Het aardgasvrij maken van een bedrijfspand. De verbouwing van een monumentale boerderij. De nieuwbouw van luxe appartementen. Duurzame koeling en verwarming voor een Amsterdams hotel. DHPS tekent voor gedegen advies, de beste producten en vakkundige installatie van de nieuwste en meest duurzame warmtepompsystemen. Dat doen we met veel plezier en in nauwe samenwerking met bouwers, ontwikkelaars, architecten en installateurs in heel Nederland.

Jaren dertig-woning gasloos met Kronoterm

Jaren dertig-woning gasloos met Kronoterm Om een jaren dertig-woning van het gas te halen zonder het karakteristieke uiterlijk aan te tasten, is een speciale warmtepomp ontwikkeld. De klant wil van…

Project Cases Hardinxveld-Giessendam

Aandacht voor ontwerp en geluidshinder, met op maat gemaakte oplossing. Anticiperen op duurzame toepassingen voorafgaand aan de bouw, een totaaloplossing voor duurzaam wonen. Zo zorgt u ervoor dat er hoge kwaliteit wordt opgeleverd voor comfort, gebruiksgemak en woonplezier.

Panasonic Aquarea L in vrijstaande woning in Alphen

Samen met Van Zwam Installatietechniek voorzagen wij een vrijstaande woning in Alphen aan den Maas van een Panasonic Aquarea L-warmtepomp. Een duurzaamheidsslag die zowel de eindgebruiker als de installateur laat profiteren van voordelen.

High-end koeling voor high-end sportschool

High-end koeling voor high-end sportschool. MyLife fitnessclub kiest voor Panasonic chiller van DHPS. Lees meer over het project!

Duurzame installaties in nieuwbouwwoningen in Molenaarsgraaf

In Molenaarsgraaf, een lintdorp in de Ablasserwaard in Zuid-Holland, werden vier starterswoningen gebouwd. DHPS leverde de warmtepompinstallaties die nodig waren om de nieuwe woningen te verduurzamen. Omdat er gekozen werd voor een HydroTop-installatie (installatie in het dak), is de esthetische uitstraling van de nieuwbouwhuizen niet verloren gegaan.

Remeha gebruikt toepassing HydroTop bij verduurzamingsproject Tubbergen

Er worden aan de Graafdijk Oost in Molenaarsgraaf vier starterswoningen gerealiseerd, voorzien van duurzame installaties.

Zilverpoort

Het project krijgt als entree naar het park de naam ZilverPoort en biedt 35 luxe en energiezuinige appartementen.

Zeister Enk

Aan de Zeister Enk hebben wij HydroTops met buitendelen mogen leveren als alternatief op de bron zonder nadeel qua geluid. Vooral wonen tussen de natuur dus!

Schiewerf Rotterdam

De plek waar de oude Rotterdamsche Marmer Industrie haar standplaats vond, wordt binnenkort getransformeerd tot een groen leefgebied met een authentieke allure.

Hubertushof in Ubbergen

Voor het nieuwbouwproject Hubertushof in Beek – Ubbergen heeft DHPS Aquarea warmtepomp installaties geleverd. Deze zijn vervolgens in onze innovatieve dak oplossing geplaatst; de Hydrotop.