Projecten

Hier vindt u een aantal projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

Zilverpoort

Het project krijgt als entree naar het park de naam ZilverPoort en biedt 35 luxe en energiezuinige appartementen.

De Erven

DHPS leverde o.a. HydroTops voor meerdere woningen in Heesch. De woningen komen in De Erven aan de westkant van het dorp.

Zeister Enk

Aan de Zeister Enk hebben wij HydroTops met buitendelen mogen leveren als alternatief op de bron zonder nadeel qua geluid. Vooral wonen tussen de natuur dus!

Schiewerf Rotterdam

De plek waar de oude Rotterdamsche Marmer Industrie haar standplaats vond, wordt binnenkort getransformeerd tot een groen leefgebied met een authentieke allure.

Hubertushof in Ubbergen

Voor het nieuwbouwproject Hubertushof in Beek – Ubbergen heeft DHPS ,in samenwerking met AGO en Panasonic , Aquarea A2W warmtepomp installaties geleverd. Deze zijn vervolgens in onze innovatieve dak oplossing geplaatst; de Hydrotop. Het ging hierbij om 11 woningen in 3 blokken.

De Langelaar Veenendaal

Aan De Grift in het westen van Veenendaal, op slechts 2 kilometer van het bruisende centrum, is project De Langelaar ontwikkeld. De voormalige basisschool maakte plaats voor 17 moderne woningen die gesitueerd zijn rondom een gezellig hofje.

Airconditioning in Amsterdam

Airconditioning alleen voor in de zomer?! Zeker niet! Bekijk in onze video waarom Patrick Caffe gekozen heeft voor airconditioning in de kamers van Mr. Jordaan en het Linden Hotel en laat je verrassen door de mogelijkheden van onze systemen!

De Leeuwenhoeve in Zoetermeer

Een van de oudste boerderijen van Zoetermeer was de Leeuwenhoeve. Het terrein stond al lange tijd leeg en de oude houten schuur stond op instorten. De familie wilde er een plek van maken waar de historie doorleeft en waar mensen met plezier kunnen wonen!

Particuliere warmtepomp installatie

Ook onze collega’s denken natuurlijk na over energiezuinige oplossingen. Wij hebben dan ook onlangs een Panasonic warmtepomp geïnstalleerd bij onze collega thuis. Lees in dit artikel meer over de keuze voor een warmtepompinstallatie!

4 Boerderijwoningen in Vathorst

Onlangs hebben wij als DHPS een project mogen opleveren in Vathorst. Dit project was in opdracht van installatiebedrijf TI van de Kamp. Wij hebben hier 4 boerderijwoningen voorzien van een compleet functionerende warmte installatie. Lees meer over dit project!