Werken bij DHPS

Iedereen moet er warm en comfortabel bij kunnen zitten. Maar wel op een zo duurzaam mogelijke manier. Vanuit Hardinxveld-Giessendam leveren wij in het hele land warmtepompen en ondersteunen we installateurs, ontwikkelaars, bouwers en architecten. Dat doen we met advies, hulp bij installatie, service en het geven van trainingen.

Bij DHPS zijn we allemaal enthousiast over ons vak. We willen onze klanten écht verder helpen en zijn trots op onze eigen warmtepomp-oplossingen: de HydroTop en de HydroCap, die worden gemaakt door ons zusterbedrijf HydroTop Works.

Vacatures
We zijn een hecht team dat met veel plezier samenwerkt met elkaar en onze klanten. Hieronder vind je onze vacatures. Staat er niet direct iets voor je bij, maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar Edwin Koldenhof (managing director) e.koldenhof@dutchheatpump.nl

Openstaande vacatures

Junior controller

Ben jij goed met cijfers en wil je je carrière beginnen bij een groeiende organisatie? Bij DHPS kan je per direct fulltime aan de slag in een gezellig bedrijf dat gericht is op prettige en professionele samenwerking. Lees verder!

vacature administratief medewerker

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je ondersteunend aan onze officemanager die boekhoudkundige taken uitvoert. Wij zijn een groeiende onderneming en zoeken daarom ook naar een administratief medewerker die procesmatig met ons meedenkt en gevoel heeft voor applicatiebeheer. Lees verder!

Ervaren servicemedewerker

Ben jij een ervaren servicemonteur die op afstand en op locatie onze installateurs en klanten verder helpt? DHPS biedt klanten de duurzaamste warmtepompoplossingen. Daarbij hoort natuurlijk uitstekende service. Je gaat bij ons niet alleen deel uitmaken van een gezellig en professioneel team, maar krijgt ook de kans je te ontwikkelen. Lees verder!

Adviseur buitendienst vacature

Adviseur buitendienst

Als adviseur versterk jij ons salesteam en ben je de schakel tussen de verkoop, inkoop en klant. Een veelzijdige rol met veel vrijheden, waarbij je contacten hebt met architecten, projectontwikkelaars, bouwers, gemeenten en uiteraard je collega’s. Lees verder!

Junior adviseur buitendienst

Heb jij affiniteit met techniek, installatie of bouw en wil je – met jouw huis als uitvalsbasis – klanten in de regio Amsterdam bedienen? Als junior adviseur buitendienst bij DHPS ben je de schakel tussen verkoop, inkoop en klant. Lees verder!

Binnendienst vacature

Binnendienstmedewerker

Als binnendienst medewerker ben je bij ons de spil van de afdeling met als hoofdtaak de orderverwerking. Samen met je binnendienst collega’s heb je veel contact met onze buitendienst, leveranciers, distributiecentrum en klanten. Lees verder!