Werken bij DHPS

Onze naam geeft al een stukje van onze bedrijfsactiviteiten weer “Dutch Heat Pump Solutions”. Distribiteur en leverancier van warmtepompen. Daarnaast leveren wij airco’s, boilers, convectoren en toebehoren. Aanvullend op onze leveringen verzorgen wij voor onze afnemers technische en commerciële trainingen.

Wij produceren onze eigen in- en opdak warmtepompoplossingen, genaamd de Hydrotop en de Hydrocap. Een combinatie waarin techniek, esthetische uitstraling, geluid en gebruiksgemak elkaar naar een hoger platform brengen en voor de klant een unieke oplossing biedt.

Onze kennis delen wij met de Hogescholen binnen diverse pilots. Alles om onze leefomgeving duurzamer te maken en toekomstbestendig.

Wij zijn een jong en snelgroeiende organisatie. Samen met het bestaande team willen wij groeien met DHPS. Dat kan ook omdat wij een hecht team zijn wat in een jonge branche werkt met volop kansen.

Mail je motivatie en CV of LinkedIn profiel naar Edwin Koldenhof (Bedrijfsleider) e.koldenhof@dutchheatpump.nl.

Wil je eerst wat meer weten over de inhoud van de functie of over ons bedrijf dan mag je onder kantoortijden ook altijd even bellen naar Edwin via 06-19297092.

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf en denk jij een toevoeging te kunnen zijn binnen ons bedrijf? Je open sollicitatie is dan van harte welkom! Of check onze openstaande vacatures hieronder.

*Acquisitie naar aanleiding van deze pagina wordt niet op prijs gesteld.

Edwin Koldenhof bedrijfsleider DHPS

Openstaande vacatures

vacature administratief medewerker

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je ondersteunend aan onze officemanager die boekhoudkundige taken uitvoert. Wij zijn een groeiende onderneming en zoeken daarom ook naar een administratief medewerker die procesmatig met ons meedenkt en gevoel heeft voor applicatiebeheer. Lees verder!

Adviseur buitendienst vacature

Adviseur buitendienst

Als adviseur versterk jij ons salesteam en ben je de schakel tussen de verkoop, inkoop en klant. Een veelzijdige rol met veel vrijheden, waarbij je contacten hebt met architecten, projectontwikkelaars, bouwers, gemeenten en uiteraard je collega’s. Lees verder!

Binnendienst vacature

Binnendienstmedewerker

Als binnendienst medewerker ben je bij ons de spil van de afdeling met als hoofdtaak de orderverwerking. Samen met je binnendienst collega’s heb je veel contact met onze buitendienst, leveranciers, distributiecentrum en klanten. Lees verder!