Werken bij DHPS

Iedereen moet er warm en comfortabel bij kunnen zitten. Maar wel op een zo duurzaam mogelijke manier. Vanuit Hardinxveld-Giessendam leveren wij in het hele land warmtepompen en ondersteunen we installateurs, ontwikkelaars, bouwers en architecten. Dat doen we met advies, hulp bij installatie, service en het geven van trainingen.

Bij DHPS zijn we allemaal enthousiast over ons vak. We willen onze klanten écht verder helpen en zijn trots op onze eigen warmtepomp-oplossingen: de HydroTop en de HydroCap, die worden gemaakt door ons zusterbedrijf HydroTop Works.

Vacatures
We zijn een hecht team dat met veel plezier samenwerkt met elkaar en onze klanten. Hieronder vind je onze vacatures. Staat er niet direct iets voor je bij, maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar Edwin Koldenhof (managing director) e.koldenhof@dutchheatpump.nl

Openstaande vacatures

Ervaren servicemedewerker

Ben jij een ervaren servicemonteur die op afstand en op locatie onze installateurs en klanten verder helpt? DHPS biedt klanten de duurzaamste warmtepompoplossingen. Daarbij hoort natuurlijk uitstekende service. Je gaat bij ons niet alleen deel uitmaken van een gezellig en professioneel team, maar krijgt ook de kans je te ontwikkelen. Lees verder!

Adviseur buitendienst vacature

Adviseur buitendienst

Als adviseur versterk jij ons salesteam en ben je de schakel tussen de verkoop, inkoop en klant. Een veelzijdige rol met veel vrijheden, waarbij je contacten hebt met architecten, projectontwikkelaars, bouwers, gemeenten en uiteraard je collega’s. Lees verder!