Over ons

Teamfoto Over ons van DHPS

Hoe het allemaal begon

DHPS onderscheidt zich in de markt als importeur van speciale warmtepompoplossingen. Denk hierbij aan de HydroTop. Deze uniek ontwikkelde lucht/water warmtepomp is ideaal voor toepassing in bestaande woningen. Dit systeem kan zowel in combinatie met een HR-ketel als stand-alone functioneren. Naast functionaliteit speelt design hierin een grote rol: deze past bij de huidige wensen van architecten, zo blijkt uit onderzoek.

Jarenlange garantie door topkwaliteit producten

Bovendien garanderen wij een jarenlange, zorgeloze werking van ons energiesysteem. Dat kunnen we garanderen, omdat we uitsluitend werken met merkproducten van Panasonic en HydroTopWorks. Kwaliteit, betrouwbaarheid en het hoogste rendement staan bij DHPS voorop! Onze deskundige adviseurs en installateurs staan u graag met raad en daad terzijde. Voor adviseurs en installateurs staan wij altijd klaar!

DHPS

Kwaliteit gecombineerd met design en implementatie

Hoge kwaliteit, gedegen engineering en advies over design en implementatie. Dat is waarin we ons als Dutch Heat Pump Solutions (DHPS) onderscheiden. Opdrachtgevers, zoals architecten, bouwers en installateurs, komen speciaal naar ons om onze aanpak. De samenhang tussen goede functionaliteit, fraaie designs en hoge kwaliteit is daarbij cruciaal. Naast het leveren van nieuwe warmtepompen, verzorgen we ook innovatieve regelingen en besturingen voor bestaande warmtepomp-installaties die in de praktijk niet optimaal draaien.

Wij leveren complete verwarmingssystemen inclusief installatie

Wij leveren complete verwarmingssystemen waarbij we alle benodigde componenten op elkaar afstemmen. Vanzelfsprekend geven wij op die systemen uitgebreide service en onderhoudsgarantie. Professionele partijen kunnen aan DHPS ook (een deel van) het installatiewerk uitbesteden. Bijvoorbeeld wanneer u de benodigde kennis of capaciteit (tijdelijk) niet in huis heeft.

Waar wij in geloven? Onze verantwoordelijkheid nemen

Wij geloven dat we een bijdrage kunnen leveren aan de duurzaamheid van onze aarde. Onze systemen halen de energie uit onze omgeving, uit de bodem of de lucht. Dat is goed voor het milieu. En u bent ook jarenlang verzekerd van lage energiekosten. Het relatief eenvoudige principe van de warmtepomp vraagt wel om een ingenieuze regeling en sturing. Daar hebben we onze expertise van gemaakt.

Bespaar kosten met onze oplossingen

Met onze systemen kunnen zowel particulieren als bedrijven het milieu én hun portemonnee sparen. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis, een kantoor of een bedrijfsgebouw. Warmtepompen bieden minstens zoveel kansen als het gebruik van zonnepanelen, als het gaat om het sparen van het milieu en uw portemonnee. Sterker nog: een warmtepomp laat zich uitstekend combineren met zonnepanelen!

Foto van de installatie van een HydroTop