DHPS
DHPS
Rivierdijk 643-J
3371 EE Hardinxveld-Giessendam
088 – 03 06 030 - info@dhps.nl

DUTCH
HEAT
PUMP
SOLUTIONS

Ochsner

Sterk door Traditie

Het moederbedrijf van het familiebedrijf OCHSNER werd 1872 opgericht. Bekende klanten waren onder meer de Amerikaanse marine, de NASA  en de internationale installatiebranche. Het productieprogramma van compressoren omvatte zowel zuiger- als schroefcompressoren tot 500 kW. OCHSNER Wärmepumpen GmbH is opgericht in 1978 en wordt altijd gekenmerkt door energiebewustzijn, pioniersgeest en innovatie. Als een van de eerste fabrikanten in Europa is OCHSNER begonnen met het industrieel produceren van warmtepompen en wordt nu beschouwd als een van de internationale technologieleiders in de branche. Sinds 1992 concentreert OCHSNER zich uitsluitend op haar warmtepompdivisie.

Innovatieprijs

We zijn verheugd de "Energy Genie 2020" te hebben gewonnen, de innovatieprijs van het federale ministerie van duurzaamheid en toerisme in de deelstaat Oberösterreich voor de nieuwe lucht/water-warmtepomp OCHSNER AIR HAWK. Deze prijs voor nieuwe, innovatieve energietechnologieproducten is op 6 maart 2020 officieel uitgereikt.

Direct contact
Ochsner - Ochsner

"De nieuwe, zeer efficiënte OCHSNER AIR HAWK 208 is de stilste lucht/water-warmtepomp"

Sebastian Bełzowski - Export Director Ochsner

Ochsner - Ochsner - Wereldrecord

Wereldrecord voor stille werking!

De nieuwe, zeer efficiënte OCHSNER AIR HAWK 208 is de stilste lucht / water-warmtepomp ooit gemeten bij normaal gebruik in het Zwitserse warmtepomptestcentrum in Buchs . Het lage geluidsniveau, het hoge rendement en een verwarmingsbelasting van 4 tot 8 kW maken de warmtepomp tot de ideale verwarmingstechniek voor eengezinswoningen in binnenstedelijk gebied. HIER vindt u details over het product.

De krachtige en zeer efficiënte OCHSNER AIR HAWK 208 markeert het begin van een nieuwe generatie warmtepompen.

Direct contact

"Voor alle huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame, toekomstbestendige en energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water, is de OCHSNER AIR HAWK 208 een echte hoogvlieger"

Fons Simons - Verkoopadviseur DHPS

Toekomstgericht voor goed geïsoleerde woningen

Voor alle huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame, toekomstbestendige en energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water, is de OCHSNER AIR HAWK 208 een echte hoogvlieger. Ontworpen voor een verwarmingsbelasting van 4 tot 8 kW. Speciaal gemaakt voor eengezinswoningen. Met een maximale aanvoertemperatuur van 65 ° C is hij ook geschikt voor gebruik bij renovaties.

Pionier in klimaatbescherming
Het gebruik van het innovatieve, niet-brandbare en niet-giftige A1-veiligheidskoelmiddel R513a is toonaangevend. Op het gebied van milieuvriendelijkheid en efficiëntie reikt OCHSNER opnieuw naar de sterren. De GWP (Global Warming Potential) van 631 ligt al ruim onder de GWP van maximaal 700, die de F-gassenverordening van de EU vanaf 2030 voorschrijft. Lage koudemiddelvulling. 

Volledig modulerend voor maximale levensduur
De OCHSNER AIR HAWK 208 werkt volledig modulerend. Ventilatoren en compressoren passen hun prestaties voortdurend aan de warmtevraag aan. Hierdoor draait de warmtepomp tijdens het winterseizoen vrijwel zonder onderbreking.

High-end regeling met OTS
Voor het eerst maakt de OCHSNER AIR HAWK 208 gebruik van de nieuwste high-control OCHSNER TRONIC SMART (OTS) met uitgebreid gebruiksgemak, intuïtieve gebruikersbegeleiding, bediening via smartphone-app, onderhoud op afstand, online updates, en slimme huisintegratie.

Direct contact
Ochsner - Toekomstgericht voor goed geïsoleerde woningen
 
Ochsner - Actueel

Actueel arrow_forward

 
Ochsner - Werken bij DHPS

Werken bij DHPS arrow_forward

 
Ochsner - Projecten

Projecten arrow_forward

Op zoek naar de juiste warmtepomp oplossing voor uw ruimte?
Neem contact met ons op arrow_forward