Overige merken

Toebehoren warmtepomp

Naast gerenommeerde merken als Panasonic, OCHSNER en HydroTopWorks, leveren we ook producten van overige merken. Deze producten bestaan uit toebehoren die een meerwaarde hebben voor onze warmtepompen. Denk hierbij aan soldeerkoppelingen, opstellingsbalken, voedingskabels, werkschakelaars etc. Deze toebehoren zijn dus niet vereist bij de aanschaf van een warmtepomp, maar gelden als toevoeging op het product.

Overige merken van DHPS

Wij garanderen een jarenlange en zorgeloze werking van ons energiesysteem. Oók op onze toebehoren. Wij kunnen deze garantie geven, omdat wij enkel werken met gerenommeerde merken. Samen met kwaliteit staan betrouwbaarheid en het hoogste rendement bij DHPS voorop! Onze deskundige adviseurs en installateurs staan u graag met raad en daad terzijde. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan weten. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en het beste advies!

Besparing warmtepomp

Met onze systemen kunnen zowel particulieren als bedrijven het milieu én hun portemonnee sparen. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis, een kantoor of een bedrijfsgebouw. Warmtepompen bieden minstens zoveel kansen als het gebruik van zonnepanelen, als het gaat om het sparen van het milieu en uw portemonnee. Sterker nog: een warmtepomp laat zich uitstekend combineren met zonnepanelen! Maak een keuze voor de toekomst en neem contact met ons op!

Foto van Jacques Roodenburg, adviseurs van DHPS

Uw specialist bij DHPS: Jacques Roodenburg

Wilt u meer weten over onze warmtepomp-oplossingen? Advies op maat voor uw project? Sparren met een product specialist? Onze adviseurs staan voor u klaar. Stuur een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meestgestelde vragen

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst van een kouder naar een warmer gebied door middel van compressie en verdamping, en wordt gebruikt voor het verwarmen of koelen van ruimtes. DHPS biedt verschillende modellen en typen voor diverse behoeften.

Hoe werkt een warmtepomp?

Warmtepompen werken door warmte te onttrekken aan de omgeving (zoals lucht, water of grond), deze warmte te comprimeren en vervolgens vrij te geven in een ruimte om te verwarmen. Dit proces kan worden omgekeerd voor koeling.

Zijn warmtepomp geschikt voor mijn huis?

De geschiktheid van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je huis, isolatie, en beschikbare ruimte voor installatie. Een specialist kan advies op maat geven. Stuur een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoe zit het met de kosten van een warmtepomp?

De kosten variëren afhankelijk van het model, de installatiekosten en mogelijke aanpassingen aan je huis. Hoewel het een investering kan zijn, kunnen warmtepompen op lange termijn kostenbesparend zijn.

Kunnen warmtepompen ook koelen?

Ja, warmtepompen kunnen worden omgekeerd om te koelen, waardoor ze zowel kunnen verwarmen als koelen.

Zijn er subsidies voor de aanschaf van warmtepompen?

In sommige gevallen bieden overheden subsidies of financiële steun voor de aanschaf van energiezuinige apparaten, waaronder bepaalde modellen van warmtepompen.