Overige merken

Toebehoren warmtepomp

Naast gerenommeerde merken als Panasonic, OCHSNER en HydroTopWorks, leveren we ook producten van overige merken. Deze producten bestaan uit toebehoren die een meerwaarde hebben voor onze warmtepompen. Denk hierbij aan soldeerkoppelingen, opstellingsbalken, voedingskabels, werkschakelaars etc. Deze toebehoren zijn dus niet vereist bij de aanschaf van een warmtepomp, maar gelden als toevoeging op het product.

Overige merken van DHPS

Wij garanderen een jarenlange en zorgeloze werking van ons energiesysteem. Oók op onze toebehoren. Wij kunnen deze garantie geven, omdat wij enkel werken met gerenommeerde merken. Samen met kwaliteit staan betrouwbaarheid en het hoogste rendement bij DHPS voorop! Onze deskundige adviseurs en installateurs staan u graag met raad en daad terzijde. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan weten. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en het beste advies!

Besparing warmtepomp

Met onze systemen kunnen zowel particulieren als bedrijven het milieu én hun portemonnee sparen. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis, een kantoor of een bedrijfsgebouw. Warmtepompen bieden minstens zoveel kansen als het gebruik van zonnepanelen, als het gaat om het sparen van het milieu en uw portemonnee. Sterker nog: een warmtepomp laat zich uitstekend combineren met zonnepanelen! Maak een keuze voor de toekomst en neem contact met ons op!