Ochsner

Ochsner heat pump

DHPS is officieel erkend importeur en distribiteur van Ochsner warmtepompen. Ochsner is een Oostenrijks bedrijf dat zich na een lange geschiedenis nu richt op het produceren van warmtepompen. Deze warmtepompen worden in Oostenrijk geproduceerd en vanuit daar gedistribueerd naar de rest van de wereld. Met een warmtepomp van dit merk kunt zwembadwater verwarmen, een woning koelen of verwarmen en kun je klimaatoplossingen plaatsen in volledige kantoorgebouwen. De pompen van dit merk gebruiken lucht, water, of grond om warmte mee te winnen en hier vervolgens water of lucht mee te verwarmen. Dit zorgt voor een zuiniger gebruik van energie, omdat je daarom minder gebruik maakt van fossiele brandstoffen en in plaats daarvan de aanwezige en onuitputtelijke warmte benut. Voor deze warmtepompen bestaat de mogelijkheid om een investeringssubsidie aan te vragen voor Duurzame Energie. De Rijksoverheid subsidieert dit.

Warmtepompen van Ochsner

Ochsner concentreert zich alleen nog op het produceren van warmtepompen. Hierdoor vind je een product dat toepasbaar is voor elke situatie. Ochsner biedt oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De warmtepompen gebruikt u om een woning te verwarmen, te koelen of om sanitair water te verwarmen. Het is verstandig om u alvast eerst te verdiepen in het assortiment alvorens u zich laat inlichten, aangezien het assortiment behoorlijk groot is. U kunt bij interesse het beste contact opnemen met DHPS. Wij helpen u graag verder!

Waarom Ochsner?

Doordat Ochsner zich volledig focust op warmtepompen, wordt er met toewijding gewerkt aan de kwaliteit van de producten. Omdat er in Nederland geen kantoor is van dit merk, kunt u de producten alleen bij leveranciers bestellen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met DHPS. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw ruimte!

Warmtepomp bedrijfspand

Ochsner Energie Technik ontwikkelt en produceert warmtepompen met hoge capaciteit voor hoge temperaturen en vermogenseisen. Deze hightech warmtepompen gebruiken warmte uiterst efficiënt en met een zeer lage milieubelasting. Ochsner warmtepompen met hoge capaciteit zijn geschikt voor een breed toepassingsgebied en kunnen zeer uiteenlopende warmtebronnen gebruiken.

De toepassingen van Ochsner warmtepompen met hoge capaciteit zijn talrijk en divers. Ze kunnen worden gebruikt voor verwarming, airconditioning en tapwatervoorziening in grote gebouwen. Typische voorbeelden zijn gebouwen met meerdere verdiepingen, hotels en restaurants, klinieken, instellingen en onderwijsfaciliteiten, evenals kantoor-, commerciële en winkelgebouwen. Er kan gebruik worden gemaakt van proceswarmte uit de industrie en zelfs temperaturen tot 130°C zijn mogelijk. Wanneer ze worden geïntegreerd in verwarmingsnetwerken, verhogen Ochsner warmtepompen met hoge capaciteit het temperatuurniveau en verhogen ze de efficiëntie.