DEOS

Gebouwenautomatisering

DEOS is technologieleider in de gebouwenautomatisering en ontwikkelt en produceert sinds meer dan 50 jaar innovatieve en IT-veilige gebouwenautomatiserings- en energiemanagementsystemen „Made in Germany“. Met hun enthousiasme voor innovatie en kwaliteit leveren zij duurzame producten en oplossingen, die de sectoren verwarming, ventilatie, airconditioning en verlichting tot een efficiënt totaalsysteem verbinden. Het reduceert merkbaar de kosten voor energie, inbedrijfstelling en onderhoud en verhoogt gelijktijdig het comfort voor de mensen in het gebouw. Door de integratie van externe systemen bereiken wij synergiën en leveren zodoende omvattende individuele oplossingen voor onze systeempartners en klanten. Met deze technologie investeert u langdurig in intelligente gebouwen die energie besparen en comfort bieden.

Vandaag de dag is DEOS AG actief op meer dan 12 locaties wereldwijd. Daarbij beschikt het bedrijf over meer dan 200 werknemers. Zowel haar medewerkers als systeempartners, bouwbedrijven en FM-dienstverleners zijn al meer dan 50 jaar gepassioneerd zijn over het garanderen van een hoge klanttevredenheid en het succes van het bedrijf. Vertrouw samen met dit merk op de gebouwenautomatisering van morgen!

Samenwerking tussen DEOS en DHPS

DHPS levert de gebouwenautomatisering van DEOS. De kosten hiervan zijn op aanvraag. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!