DHPS installateurs

Installateurs

De grote woningbouwopgave, de opwarming van de aarde en de ambities van het Klimaatakkoord vragen om een andere manier van ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. DHPS ondersteunt onder andere installateurs om dit snel, efficiënt en duurzaam aan te pakken. 

Haal het optimale uit de warmtepomp als installateur

Door te kiezen voor een hoge kwaliteit waterpomp, zorgt u als installateur dat klanten beschikken over een duurzaam en comfortabel verwarmingssysteem. De hoge kwaliteit van de waterpomp zorgt er onder andere voor dat deze betrouwbaar en efficiënt werkt. Het is wel belangrijk om deze op een juiste manier te installeren voor een optimale functionering. Dit resulteert in een duurzame oplossing voor het milieu en een lagere energierekening voor uw klanten.  

Geluidshinder oplossen

Sinds 1 april 2021 mogen installaties niet meer dan 40 dB geluid veroorzaken bij buren. Dit betreft buiten opgestelde installaties voor de opwekking van warmte of juist kou. De HydroTop warmtepomp voldoet standaard aan deze geluidsnorm, deze beschikt dan ook over het unieke BCRG-keurmerk. Berekening is bij bouwkundige aanvraag voor woningen hierbij niet nodig. Dit is een groot voordeel voor installateurs omdat dit zeer complex, tijdrovend en kostbaar kan zijn. DHPS is de enige en de eerste leverancier die deze garantie geeft, neem dus contact op voor de mogelijkheden. 

Duurzaam ontwikkelen als installateur

Duurzaam ontwikkelen is een andere manier van denken en werken. De urgentie is groot, zo ook de mogelijkheden om daar iets mee te doen. Duurzaam is geen label dat u op een project plakt. Om duurzaam te kunnen ontwikkelen moet u direct vanaf de conceptfase in het ontwerpproces aan de slag met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Wij stappen met onze productspecialist graag in als samenwerkingspartner. Onze productspecialist adviseert u graag en rekent de mogelijkheden uit voor plaatsing van onze warmtepomp dak oplossingen. 

Direct contact opnemen

Wilt u direct in contact komen met onze experts? Bel ons!

Warmtepomp merken bij DHPS

Kwaliteit staat voorop bij iedere oplossing. Om de kwaliteit van de warmtepompen te waarborgen werken wij met gerenommeerde merken. Denk aan merken als Panasonic, Hydrotop Works, QVANTUM, Ochsner en meer. Al deze merken staan bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. We helpen u graag om de geschikte modellen te vinden voor de juiste toepassing. 

Trainingen en presentaties voor bouwgroepen en installateurs

Bied eindbewoners de beste oplossing met zowel comfort als een aanzienlijk lagere energierekening. Een juiste toepassing hiervoor is essentieel. Daarom bieden wij verschillende trainingen aan voor installateurs. Zo zorgt u voor het hoogste rendement en een langere levensduur van de warmtepomp voor uw klanten. Het is belangrijk om te weten wat er in de warmtepomp gebeurt om de techniek op de juiste manier in te regelen. Samen werken we naar het optimale resultaat.  

Trainingen en Presentaties

Bent u benieuwd naar onze trainingen en presentaties? Bekijk onze pagina!

Groot assortiment producten en oplossingen

Vind een groot assortiment producten en oplossingen van diverse merken met samenhang tussen goede functionaliteit, fraaie designs en hoge kwaliteit. DHPS levert naast nieuwe warmtepompen ook verschillende andere innovatieve producten aan. Denk aan: 

Bekijk de producten voor alle mogelijkheden! Als installateur hoeft u alleen contact op te nemen, dan kijken we samen naar een passende oplossing. 

Zo gaan wij te werk

Verwerk de warmtepomp-techniek toe in een totaaloplossing van duurzaam wonen. Wij helpen u daar graag mee. Wij leveren namelijk een compleet verwarmingssysteem waarbij alle verschillende componenten precies op elkaar worden afgestemd. Hierbij ontvangt u uitgebreide service en onderhoudsgarantie. Als installateur kunt u (een deel van) het installatiewerk ook uitbesteden wanneer u de capaciteit even niet zelf in huis hebt. Als installateur hoeft u alleen contact op te nemen, dan kijken we samen naar een passende oplossing. 

Het belang van een kwalitatieve installatie voor een optimale warmtepompwerking

Wist je dat onvoldoende installatiekwaliteit grote gevolgen kan hebben voor klanttevredenheid? Als professional in de branche wil je je klanten de beste prestaties bieden. Ontdek hoe een goede installatie bijdraagt aan jouw succes als installateur.

Mega kortingsactie inclusief dagje Efteling

Vakbeurs Energie: Mega kortingsactie inclusief dagje Efteling De maand oktober staat bij DHPS in het teken van de Vakbeurs Energie. Wij hebben een beursaanbieding met zeer scherpe prijzen én een…

Klaar voor lancering Qvantum na bezoek Zweden

Klaar voor lancering Qvantum na bezoek Zweden Klein, flexibel en eenvoudig: de nieuwste warmtepomp van Qvantum de QG M is een ideale oplossing voor woningen met weinig ruimte. Vooral in…