DHPS installateurs

Installateurs

De grote woningbouwopgave, de opwarming van de aarde en de ambities van het Klimaatakkoord vragen om een andere manier van ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. Snel, efficiënt en duurzaam. DHPS ondersteunt o.a. installateurs hierbij.

Duurzaam ontwikkelen

Duurzaam ontwikkelen is een andere manier van denken en werken. De urgentie is groot, zo ook de mogelijkheden om daar iets mee te doen. Duurzaam is geen label die je op een project plakt. Om duurzaam te kunnen ontwikkelen moet je direct vanaf de conceptfase in het ontwerpproces aan de slag met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Wij stappen graag in als samenwerkingspartner met onze productspecialist direct bij de architect of projectontwikkelaars. Onze productspecialist adviseert en rekent de mogelijkheden uit voor plaatsing van onze warmtepomp dak oplossingen.

Duurzame dak oplossingen

Met onze geïntegreerde oplossing in het dak, die voldoet aan de geluidseisen conform wet- en regelgeving, werken we op een esthetische manier het buitendeel van een warmtepomp weg. Het is een duurzaam product, energie besparend vanuit een bestaande lucht water pomp techniek. Deze oplossing is geschikt voor bestaande en nieuwbouw. Wij werken alleen met A+++ warmtepompen.

Trainingen en Presentaties

Bent u benieuwd naar onze trainingen en presentaties? Bekijk onze pagina!

Trainingen

We geven regelmatig presentaties en trainingen bij bouwgroepen en installateurs. Met het einddoel om de bewoners de beste oplossing aan te bieden waarbij ze niet alleen het comfort ervaren, maar ook de energierekening aanzienlijk lager is!

Voor verdere toelichting op onze duurzame dak oplossingen komen wij graag in gesprek.

Bezoek ook onze speciaal hiervoor ingerichte pagina duurzame dak oplossingen!

Duurzame energie is een kwestie van blijven innoveren

Nederland moet van het gas af. Dat is een feit. Toch zul je Wilhard Oldengarm opvallend genoeg niet horen beweren dat Nederland in 2050 volledig ‘aan de warmtepomp’ zit.

Onvoldoende opgeleide warmtepomp monteurs

“Warmtepomp populair bij inwoners van Groningen, maar monteurs om ze te plaatsen zijn er bijna niet.” De titel van een item op maandag 17 januari van het televisieprogramma Een Vandaag.

ISDE-subsidie voor warmtepompen fors verhoogd in 2022

De ISDE-subsidieregeling is het bekendste financiële stimulerings-instrument voor duurzame verwarmingstechnieken zoals warmtepompen. Dit bedrag wordt fors verhoogd.