Jacques Roodenburg DHPS

DHPS op de Bouwbeurs 2023

Het grootste bouwevent van Nederland zet zich weer stevig op de kaart. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt BouwBeurs 2023 in Koninklijke Jaarbeurs plaats. Centraal staat de transitie in de bouw met als thema’s circulariteit, industrialisering en digitalisering. Daarmee is het event een must voor iedereen in de bouw: van opdrachtgever tot vakman, van architect tot toeleverancier.

De BouwBeurs staat vol met innovatie, duurzaamheid en partnerships gericht op de toekomstbestendigheid van de bouw. Na vier jaar afwezigheid door corona heeft de organisator er weer zin in om bezoekers en exposanten elkaar te laten te ontmoeten en te inspireren. En wij ook! Tijdens de BouwBeurs 2023 is de hele bouwsector weer bij elkaar.

Kom de HydroTop ontdekken

De HydroTop neemt weinig ruimte in beslag en integreert naadloos in het dak van de woning. De warmtepomp haalt zijn energie uit de buitenlucht, waarbij de buitenunit is ingebouwd en wij de binnenunit zo dicht mogelijk bij de HydroTop plaatsen. De combinatie wordt, alsof het een dakraam is, via een opening in het dak op zolder geplaatst. Het gedeelte dat energie uit de buitenlucht wint, steekt circa 15 centimeter boven het dak uit. Wij hebben hiervoor recent de BCRG verklaring mogen ontvangen en daar zijn wij trots op!

Bouwbeurs banner

Praktische informatie

Wij ontmoeten jullie graag van 6 tot en met 10 februari in de Jaarbeurs van Utrecht in hal 11 op standnummer 07.D072

De inschrijving voor bezoekers is inmiddels geopend. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging van exposanten, partners of de organisatie. Geen e-mail ontvangen met een gratis uitnodiging? Neem dan direct contact op met jouw DHPS adviseur.

Openingstijden
Maandag 6 februari 2023Dinsdag 7 februari 2023Woensdag 8 februari 2023Donderdag 9 februari 2023Vrijdag 10 februari 2023
9:30 - 17:309:30 - 17:309:30 - 17:309:30 - 20:309:30 - 17:00
Roel Verheul
Jacques Roodenburg
Jim Verhoef
Arjan Wieggerinck

Meer over de Bouwbeurs

Centrale thema’s: circulariteit, industrialisering en digitalisering 

BouwBeurs 2023 staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector. Joyce van de Hoef, beursmanager BouwBeurs: “We komen met een groot aantal nieuwe onderdelen op het gebied van circulariteit, industrialisering en digitalisering. Zo is er een speciaal Cirkeltheater ingericht waarin bezoekers kennis kunnen opdoen over circulair ontwerpen en bouwen. Daarnaast is er het Techforum waarin het thema digitaal bouwen wordt toegelicht. Ook nieuw zijn de BouwBeurs Awards, innovaties van exposanten die de aandacht van de markt verdient. De winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt. Daarnaast staan de bekende activiteiten zoals wedstrijden en diverse demo’s weer op het programma.”

Een markt in transitie, urgentie om samen te werken is groot 

Op de BouwBeurs kunnen bezoekers veel nieuwe trends verwachten en wonen ze praktische demonstraties bij van nieuwe technieken. Daarnaast zijn er volop innovaties op het gebied van onder andere prefab, bouwmaterialen zoals glas en hout en andere innovaties. Maar er is ook veel ruimte om te netwerken, voor inhoudelijke debatten en voor entertainment. “We geloven sterk in een mix van professionele ontwikkeling en het delen van relevante kennis. Stikstof, de energiecrisis, de druk op de bouw om per 2050 CO2-neutraal te zijn, het maakt dat we allemaal de urgentie voelen om samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen. Samen maken we de bouw toekomstbestendig en wij kijken ernaar uit om komende februari daarvoor het platform te bieden en de markt te verbinden”, aldus Joyce van de Hoef.

Kijk voor meer informatie op www.bouwbeurslive.nl.