DHPS- Architecten-en-adviseurs

Architecten en Adviseurs

Bent u architect en / of adviseur en op zoek naar innovatieve toepassingen van warmtepompen? Pas op een makkelijke manier de warmtepomp-techniek toe en verwerk deze vervolgens in de totaaloplossing van duurzaam wonen. Wij van DHPS helpen u hier graag bij! 

Innovatieve toepassing van warmtepomp als architect en/of adviseur

Realiseer woningen en gebouwen die hun waarde in de toekomst behouden door duurzaamheid en kwaliteit in hoogwaardige projecten te verweven. Duurzame toepassingen zijn in de meeste gevallen het beste, of zelfs alleen, tijdens de bouw te plaatsen. Aanpassingen achteraf zijn in principe altijd kostbaarder, complexer en minder efficiënt. Hierdoor is het cruciaal om vooraf te anticiperen op duurzame toepassingen. Wanneer het op dit moment niet haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen, kan dit in de leidingenstructuur van het ontwerp wel alvast opgenomen worden voor de toekomstige plaatsing. 

Ruim assortiment producten en oplossingen

Vind een groot assortiment producten en oplossingen van diverse merken. Als warmtepompexpert in verwarmen, koelen en prefab oplossingen beschikken wij over verschillende soorten producten en oplossingen. Enkele voorbeelden hiervan voor u als architect en / of adviseur: 

Bekijk alle producten! Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan contact op, wij ondersteunen en adviseren u graag met onze productspecialist. De productspecialist adviseert u waar nodig en rekent de mogelijkheden uit voor de plaatsing van de warmtepomp oplossingen. De autocad bestanden zijn te downloaden en makkelijk te integreren in de tekeningen.

Zo gaan wij te werk

Als architect of adviseur hoeft u alleen contact op te nemen. Vervolgens helpen wij u graag verder in het proces met onze productspecialist. Daarnaast geven we ook trainingen over alle technische informatie en kennis om eenvoudig en snel in de praktijk te brengen. Ontvang een compleet verwarmingssysteem waarbij alle benodigde componenten op elkaar zijn afgestemd. In combinatie met uitgebreide service en onderhoudsgarantie. Wanneer u de benodigde kennis of capaciteit niet in huis heeft, kunt u als professionele partij (een deel van) het installatiewerk uitbesteden aan DHPS. 

Direct contact opnemen

Wilt u direct in contact komen met onze experts? Bel ons!

Aandacht voor veiligheid en geluidshinder met op maat gemaakte oplossingen

Een grote uitdaging voor u als architect of adviseur kan liggen bij de inrichting van een technische ruimte. Daar denken wij graag over mee. De technische ruimte moet voldoen aan geluidsnormen, ruimtes moeten brandveilig zijn en koelingsunits op het dak mogen geen overlast in de buurt veroorzaken. Dankzij de goedkeuring van de Hydrotop van DHPS door het Bureau Controle Registratie Gelijkwaardigheid (BCRG) toont u zonder berekeningen aan dat er wordt voldaan aan geluidsnormen. De uitvoering is echter minstens zo belangrijk als het ontwerp, dat begrijpen wij als geen ander. Een duurzame woning op papier is fantastisch, maar het eindresultaat valt of staat bij een zorgvuldig bouwproces. Daarom adviseren wij graag in de keuzes vooraf. 

Duurzame ontwikkeling met een hoog niveau van gebruiksgemak

Anticiperen op duurzame toepassingen voorafgaand aan de bouw, een totaaloplossing voor duurzaam wonen. Zo zorgt u ervoor dat er hoge kwaliteit wordt opgeleverd voor comfort, gebruiksgemak en woonplezier. Door onder andere een hoge isolatiewaarde en optimale situering kan er gezorgd worden dat het comfort in de ruimtes optimaal is en mensen er graag wonen of werken. Het streven is vaak om ongewenste temperatuurdaling of -stijging tot een minimum te beperken.Hierbij wordt het milieu op de lange termijn minder belast en zullen de kosten voor de woon achtende op de langere termijn lager zijn.  

Merken bij DHPS

Kwaliteit staat voorop. Daarom werkt DHPS enkel met gerenommeerde merken als Panasonic, Qvantum, Hydrotop Works, Ochsner en nog verschillende andere. Wij zorgen graag voor de beste oplossing voor u. Een voorbeeld: bij onze geïntegreerde oplossing in het dak, die voldoet aan de geluidseisen in overeenstemming met wet- en regelgeving, werken we op een esthetische manier het buitendeel van een warmtepomp weg. Het is een duurzaam product, energiebesparend vanuit een bestaande lucht water pomp techniek. Deze oplossing is geschikt voor bestaande en nieuwbouw. Wij werken alleen met A+++ warmtepompen.

Meer over DHPS!

DHPS is de warmtepomp-expert die architecten en adviseurs helpt om op een makkelijke manier de warmtepomp-techniek toe te passen die zij vervolgens kunnen verwerken in hun totaaloplossing van duurzaam wonen. DHPS is de officiële distributeur van Panasonic lucht/water-warmtepompen en importeur van Ochsner warmtepompen. 

Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast?

Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast? Maakt een warmtepomp geluid? Ja, geen enkele warmtepomp is volledig stil. Veroorzaakt een warmtepomp geluidsoverlast? ‘Wij zijn er van overtuigd dat een warmtepomp nooit geluidsoverlast hoeft…

Warmtepomp plaatsen zonder akoestische berekening

Warmtepomp plaatsen zonder akoestische berekening De HydroTop is een revolutionair systeem dat razendsnel onder het dak wordt geplaatst, eenvoudig van binnenuit te onderhouden is en van buitenaf nauwelijks te zien…

Panasonic airco palletactie

Panasonic airco: zuivering van de lucht en energiezuinig Een Panasonic airco is energiezuinig, filtert bacteriën uit de lucht en is te verbinden met een app op de smartphone. Een klimaatrelingsoplossing…